Ville Nieminen naureskelee jo nyt viime kauden erikoiselle kuumenemiselleen.

Suomalaisvalmentaja menetti alkukeväästä hermonsa täysin HPK-Pelicans-pelissä. Lopputulos oli ikimuistoinen: valmentaja heitti jäälle pikkutakkinsa, juomapulloja ja pyyhkeitä ennen poistumista kesken ottelun pukukoppiin.

Video ehti naurattaa kiekkopeleissä. Myös Nieminen suhtautuu siihen ilmeisen oikealla tavalla: valmentaja oli luotsaamassa Winnipeg Jetsin lupauksia seuran tulokasleirillä. Siellä hän kertoo näyttäneensä myös kuuluisan kuumenemisvideonsa.

Se nauratti ilmeisesti myös Jets-leirissä.

– Heh. Se oli ensimmäinen vuoteni valmentajan Lahdessa. Minulla oli kaikki pelissä. Päädyin heittämään takkini jäälle. Se on myös hauska video – pelaajat nauroivat sille, Nieminen kertoo The Athleticin haastattelussa.

Samalla valmentaja kertoi erikoisesta tapahtumasta. Tuomari oli antamassa Niemiselle kahden minuutin rangaistusta ilmeisesti liiallisesta suunsoitosta. Sen jälkeen valmentaja antoi palaa.

– Sanoin tuomarille, etten aio olla täällä enää pidempään ja heitin takin jäälle. Näittekö apuvalmentaja Pasi Nurmisen penkillä? Hän sanoi minulle, että heitä kaikki jäälle. Heitä kaikki! Joten yritin käytännössä heittää sinne kaiken mahdollisen, Nieminen kertaa.

Video on naurattanut myös Pohjois-Amerikassa. Tilanteesta ei tuomittu kuitenkaan sen suurempia sanktioita.

– Se oli outoa, en saanut pelikieltoa tilanteesta. Voitimme seuraavana päivänä pelin 7-1, Nieminen kertoo.

LUE MYÖS: Tavoite NHL:ssä! Ville Nieminen kutsuttiin yllättäen Winnipegin leirille: ”Miksi minä?”

LUE MYÖS: Usea NHL-huippulupaus mukana! Nuoret Leijonat palaa kaukaloon nimekkäällä ryhmällä

LUE MYÖS: Uusi rooli! Jarkko Ruutu auttaa nyt NHL-superlupauksia huipulle: ”Iso juttu on henkinen puoli”