NHL-toimittajalta hurja väite: Rasmus Ristolaista ollaan viemässä jättikaupassa Patrik Laineen seuratoveriksi!

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen nimi on ollut vakiokamaa NHL:n siirtohuhuissa viime aikoina.

Winnipeg Free Press -lehden toimittaja Jeff Hamiltonin tietojen mukaan Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets on silmäillyt Ristolaista ja alustavia neuvotteluita Buffalo Sabresin kanssa on jo käyty.

– Winnipeg Jets etsii tosissaan puolustajaa, joka paikkaisi Tyler Myersin jättämän aukon. Ristolainen tienaa 5,4 miljoonan dollarin palkkaa, joten hän olisi juuri sen tyyppinen pelaaja, joka sopisi tuohon ryhmään, Hamilton sanoi WGR 550 -radiokanavalla.

Hamiltonin mukaan potentiaalisissa neuvotteluissa on noussut esiin kahden Jets-hyökkääjän nimi.

Jack Roslovic on pystynyt pelaamaan ensimmäisessä ylivoimakoostumuksessa sekä hän oli ajoittain TOP 6 -hyökkääjä viime kauden aikana. Hän on kuitenkin pääosin alempien ketjujen hyökkääjä, joka odottaa vielä palasten loksahtelevan yhteen. Hän ei varmasti olisi ainut palanen vaihtoneuvotteluissa. Neuvotteluihin lisättäisiin vielä toinen hyökkääjä, Mathieu Perrault. Hänellä ei ole takana paras kausi, mutta tilastoanalyytikot rakastavat häntä. Hän voisi tuoda varmuutta Sabresin toiseen ylivoimaketjuun. Hän on ehdottomasti vahva alempien ketjujen mies, toimittaja kertoo.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!