Patrik Laineen ympärillä leijuu outo huhu – NHL-toimittajalta suorat sanat

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme viime viikolla, että Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Patrik Laineen ympärillä velloo erikoinen huhu.

Friedmanin saamiensa tietojen mukaan Laine ei lähtenyt tyytyväisenä Winnipegistä kauden päätyttyä. Toimittajan sanoi, että suomalaistähti ei tullut toimeen joukkueen muiden tähtipelaajien kanssa, koska hän ei ollut kaikista tavoitteista ja linjauksista samaa mieltä. Tämä näkyikin myös joukkueen arjessa.

Nyt ikävään aiheeseen on ottanut kantaa myös Winnipeg Sun -lehden suorapuheinen paikallistoimittaja Scott Billeck.

– Yhtäkään näistä Laineen ympärillä vellovista huhuista ei ole osoitettu todeksi. Se, että pelaaja haluaa tutkia kaikki vaihtoehtonsa, ei tarkoita sitä, että hän haluaa yksisuuntaisen lennon Winnipeg James Armstrong Richardsonin kansainväliseltä lentoasemalta, Billeck lataa.

Billeck lisäsi samassa artikkelissa, että Laineella on kaksi sopivaa vaihtoehtoa parhaillaan kesken olevissa sopimusneuvotteluissa.

– Laineelle on paljon pohdittavaa vielä. Vaihtoehtoina ovat lyhyt siltasopimus tai sitten viiden vuoden mittainen sopimus, niin kuin Auston Matthewsillä. Viisivuotisella paperilla hän saisi vapaana pelaajana vallan sopimuksen päätyttyä ja pankkiholvin täydeltä rahaa, toimittaja kertoo.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!