Uusi NHL-diili! Leijonavahti Ville Husso solmi lyhyen diilin St. Louisiin

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Ville Husso jatkaa myös ensi kaudella St. Louis Bluesin organisaatiossa.

NHL-seura on tehnyt nuoren suomalaisvahdin kanssa vuoden kaksisuuntaisen sopimuksen. Blues tiedotti asiasta tiedotteellaan.

24-vuotias leijonavahti on torjunut nyt kolme kautta Pohjois-Amerikassa. Hän pysäytteli menneellä kaudella kiekkoja AHL-seura San Antonio Rampagen tolppien välissä. Menneellä kaudella pelejä tuli alle lopulta vain 27 torjuntaprosentilla 87,1.

Husso on Bluesin neljännen kierroksen varaus kesältä 2014. Vahti ei ole pelannut vielä NHL:ssä – hän pääsi silti nostelemaan Stanley Cupia mestaruusjuhlissa tänä keväänä ollessaan osa NHL-ryhmän reserviä kevään pudotuspeleissä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus