Miltä näyttää sinun silmääsi? Leijonatähdet palasivat jäille uuden joukkueen pelipaidassa

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Jokereihin syksyllä alkavalle kaudelle siirtyneet maalivahti Antti Niemi ja hyökkääjä Petri Kontiola sekä muut maajoukkueistakin tutut tähdet aloittivat uuden kauden helsinkiläisjoukkueessa yhdessä maanantaina. Jokerit lisäsi Twitter-tililleen kuvakollaasin mm. heistä.

Niemi on edustanut suomalaisjoukkuetta edellisen kerran työsulkukaudella 2013-13 kannettuaan Pelicansin paitaan. Sen jälkeen hän on edustanut useampaa NHL-joukkuetta, viimeisimpänä Montreal Canadiensia.

Kontiola sen sijaan on pelannut viimeeksi kotimaansa seurassa kaudella 2006-07. Tuolloin hän viiletti Tapparan paidassa.

Kokenut sentteri siirtyi narripaitoihin Lokomotiv Jaroslavlista.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus