Jaromir Jagr on viettänyt kesän äärimmäisen rennolla otteella, eikä 47-vuotiaan tshekkilegendan uran jatkuminen ole vielä mitenkään varmaa.

– Totta kai olisi ideaalia, jos olisin harjoitellut joka päivä kesällä, mutta en ole tehnyt mitään viimeiseen kolmeen kuukauteen. Tästä syystä ensimmäisten harjoitusten jälkeinen olotila tulee olemaan hyvin odotettu, Jagr sanoi tshekkiläiselle Sport.cz-sivustolle.

Kesän rento ote näkyy totisesti myös vaa’alla.

– Painan tällä hetkellä 121 kiloa, joka on 15 enemmän kuin Florida Panthers -aikoina. Oletteko koskaan pitäneet painoliiviä? On jopa vaikeaa mennä jäälle. Uskon kuitenkin, että saan pudotettua muutaman ylimääräisen kilon. Jos onnistun siinä, niin kaikki tuntuu siltä, kun olisi harjoitellut painoliivin kanssa, Jagr kertoo.

Jagr aikoo osallistua Tshekin pääsarjaan valmistautuvan HC Kladnon harjoitusotteluihin ja päättää sen avulla, jatkuuko huima ura vielä yhden kauden ajan.

– Aloitamme kauden 30. heinäkuuta, jolloin meillä 11 harjoitusottelun rupeama. Jos olen terve, niin pelaan kaikissa peleissä. En ole kuitenkaan tehnyt mitään suuria päätöksiä vielä – asiat voivat muuttua nopeasti. Tiedän vain sen, että en ole harjoitellut kolmeen kuukauteen, joten se tekee elämästäni haastavaa.