Nuorten Leijonien riveissä tällä hetkellä hurmaava Anton Lundell herättää jo huomiota Pohjois-Amerikassa.

17-vuotias HIFK-lupaus on noussut eri arvioissa korkealle kesän NHL-varaustilaisuutta silmäillen. Kuten Leijonat.com aiemmin uutisoi, on Lundell tuoreessa arvostetussa listauksessa jo neljäntenä.

Mutta mikä tekee nuorukaisesta niin kiinnostavan nimen? HIFK:n pelaajatarkkailija Harri Rindell on seurannut nuorukaista pikkupojasta alkaen – kiekkopomo kertoo kattavasti liigaseuran sivuilla Lundellin vahvuuksista.

– Menestys seuraa Antonia, Rindell avaa HIFK:n sivuilla.

Heitto on perusteltu: nuorukainen on ehtinyt voittaa 17-vuotiaana MM-kultaa sekä Pikkuleijonien että Nuorten Leijonien kanssa. Tulevalla kaudella tarjolla on iso rooli sekä alle 20-vuotiaiden joukkueessa että HIFK:n liigaryhmässä.

– Ensinnäkin hän tekee ympärillään olevista parempia pelaajia. Tämä on huippupelaajan merkki. Kaikesta näkee, että hänen kasvuympäristönsä on ollut terve ja oikealla tavalla kannustava.

Leijonat.com tapasi Lundellin tänä kesänä. Silloin aiheeksi nousi kesän uudet treenipainotukset. Luistelutreeni ja fyysisen voiman tuovat entistä paremmin esille nuorukaisen vahvuudet.

– Anton on älykäs ja lukee peliä äärimmäisen hyvin. Hän on myös nuoreksi pelaajaksi todella rauhallinen, eikä höntyile niin kuin moni muu. Nuorempana hänen harjoittelussaan painotettiin taitoa ja viime vuosina on lisätty voimaharjoittelua. Voimaa on tullut paljon lisää, mikä näkyy vahvistuneena luisteluna, Rindell kertoo.

LUE MYÖS: Anton Lundell herättää huomiota jo NHL:ssä: ”Minun tehtäväni on pelata mahdollisimman hyvin”

LUE MYÖS: NHL-konkarin koulussa! Leijonien 17-vuotias superlupaus viihtyy Tuomo Ruudun opissa: ”Antaa paljon vinkkejä”

LUE MYÖS: Tuleva kärkivaraus? Leijonien 17-vuotias superlupaus kiinnostaa jo NHL:ssä – ”Älykäs pelintekijä, vaikea horjuttaa”

LUE MYÖS: Erilainen polku huipulle! Suomalainen NHL-lupaus kieltäytyi Liiga-tarjouksista: ”Ei helppo päätös”

LUE MYÖS: Huippuvahvistus! Leijonien NHL-lupaus valitsi Liigan Kanadan sijaan – avaa nyt syyt siirrolle