Kotimainen kiekkokausi on nyt saatu käyntiin Raumalla. Perinteisen Pitsiturnauksen hallitseva mestari Pelicans sekä KooKoo tasasivat varsinaisella peliajalla pisteet 2-2-tuloksella.

Lahtelaisjoukkue näytti jo jatkavan siitä, mihin se viime vuonna jäi. Joukkue paineli 2-0-johtoon tehot 1+1=2 saalistaneen Jesse Ylösen ja Severi Lahtisen maaleilla. Kouvolalaiset kuitenkin kampesivat upeasti tasoihin puolituntisella Sami Tammisen ja ex-pelikaani Kimi Koiviston maaleilla.

Pitsiturnauksessa ammutaan voittolaukaukset ottelun päättyessä tasan. Ne menivät Pelicansille Waltteri Merelän vastattua voittomaalista.

Turnauksessa rankkarikisan voitosta ei saa lisäpisteitä, vaan niillä ratkotaan tarvittaessa paremmuus, jos kaikki muut tilastot ovat tasan alkulohkojen päätyttyä.

Turnaus jatkuu aamupäivan ja päivän ajan viidellä alkulohkon koitoksella. Seuraava mittelö alkaa kello 10.15 ja se on turnauksen hegemoniapeli, todellinen derby Lukko-Ässät.

Alkulohkojen päätyttyä illalla pelataan välierät ja finaali. Otteluissa pelataan kaksi 15 minuutin erää, finaalissa peliaika on 2 x 20 minuuttia.