Jesse Puljujärvi ja Edmonton Oilers ovat umpikujassa. Suomalaishyökkääjä ei suostu allekirjoittamaan sopimusta seuran kanssa, mutta Edmonton ei saa Puljujärvestä järkevää hintaa siirtomarkkinoilta.

Puljujärvellä on käytännössä kolme vaihtoehtoa: hyväksyä Edmontonin tarjous, palata Oulun Kärppiin tai pelata kovatasoisempaa KHL:ää Jokereissa. Muihin NHL-seuroihin siirtyminen ei ole hänen omissa käsissään.

Leijonat.com järjesti kiekkofaneille kyselyn Jääkiekon Olohuone Facebook-ryhmässä siitä, mitä Puljujärven pitäisi tehdä.

Suurin osa vastaajista (284) kannatti Puljujärven palaamista Ouluun. Tutussa ympäristössä ja helpommassa liigassa huippulupaus voisi saada itseluottamuksensa takaisin.

Seuraavaksi suosituin vaihtoehto olisi pelata Jokereissa (167). KHL-kiekko olisi luonnollinen siirtymä NHL:stä, jossa Puljujärvi voisi yhä pelata maailman huippuja vastaan ja kehittyä kovan kilpailun myötä.

Selvästi vähiten kannatettu vaihtoehto oli Edmontonin sopimustarjouksen hyväksyminen (107). Huonosti Puljujärveä kohdelleen seuran ei uskota olevan oikea ympäristö, vaikka GM ja päävalmentaja ovatkin vaihtuneet viime kaudesta.

Jos haluat osallistua kiekkokeskusteluun saman henkisten ihmisten kanssa tai vastata jatkossa samankaltaisiin kyselyihin, Jääkiekon Olohuone -ryhmään pääset liittymään tästä.