NHL-asiantuntija ylistää Nuorten Leijonien pakkilupauksia – ”Muutamia uskomattomia hetkiä”

© Kuva: Getty Images

Nuorten Leijonien puolustajapari Anttoni Honka ja Ville Heinola (kuvassa) esiintyivät edukseen Yhdysvaltain Plymouthissa pelatussa kovatasoisessa World Junior Summer Showcase-turnauksessa.

The Athletic-verkkolehden NHL-toimittaja Corey Pronman hehkuttaa kaksikkoa vuolaasti artikkelissaan, jossa listaa tapahtuman suurimpia onnistujia.

– Honka ja Heinola nousivat esiin Suomen ykkösparina viimeisten parin viikon aikana, kuten osattiin odottaakin jo viime kaudella U20-joukkueessa pelanneilta, Pronman toteaa ja jatkaa:

– Heinola ei tule koskaan olemaan se kovin tekijä, mutta hän on hyvin älykäs ja tehokas puolustaja. Hongalla oli muutamia uskomattomia hetkiä, joissa hän osoitti huipputaitojaan ja pelisilmäänsä ollen ylivoimalla mahtava. Koska hän ei ole kovinkaan iso eikä nopea luistimilla, on hänen oltava koko ajan parhaimmillaan ollakseen tehokas. Sitä hän suurimmaksi osaksi olikin ja sitä hänen on myös oltava jatkossakin useammin.

Suomi voitti huipputurnauksessa kolme ottelua viidestä. Honka oli joukkueen ykköspistetykki summattuaan 7 (3+4) tehopistettä. Heinola puolestaan pelasi tapahtumassa neljä ottelua, joissa nakutteli neljä syöttöpinnaa.