Maukas arvio: Suomalainen huippulupaus murtautuu NHL:ään – koko seuran lupaavin nuori

© Kuva: Leijonat.fi
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Kiekkosivusto The Hockey Writers julkaisi verkkosivuillaan TOP 10 -listan Winnipeg Jetsin lupaavimmista nuorista pelaajista.

Tuore listaus on suomalaisittain häikäisevää katseltavaa, sillä koko arvion ykköseksi on nostettu Kristian Vesalainen. Nuori hyökkääjä debytoi Jetsin NHL-miehistössä jo viime kaudella, mutta pelasi lopulta suurimman osan kaudesta lainalla Jokereissa.

– Vesalainen on 20-vuotias iso laituri, jolla on paljon hyökkäyspään kykyjä. Hän pelaa kovaa laidan lähettyvillä ja omaa painavan laukauksen. Hän on murtautumassa Jetsin avausillan kokoonpanoon, kuten viimekin kaudella, mutta tällä kertaa pidemmäksi aikaa, ellei koko kaudeksi, sivusto arvioi.

Kymmenen parhaan joukkoon mahtui myös toinen suomalainen, kun puolustaja Ville Heinola on nostettu peräti kolmannelle sijalle. 18-vuotias suomalaislupaus solmi NHL-sopimuksen tänä kesänä ja hänen odotetaan nousevan lähivuosina NHL:ään. Tulevalla kaudella Heinola pelannee AHL:ssä tai Liigassa.

Mikäli haluat katsoa koko TOP 10 -listan. Voit tehdä sen täältä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus