Aleksander Barkov taituroi upean rankkarin hyväntekeväisyysottelussa – katso suoritus!

© Kuva: Getty Images

Eilen pelattu hyväntekeväisyystapahtuma Jussi Jokinen All-Stars järjestettiin jo yhdeksännen kerran. Jälleen kiekkotapahtuma oli menestys, sillä Kalajoen Pirkonsuon jäähalli myytiin loppuun.

Yleisökiinnostus ei ollut ihme. Paikalla nähtiin nimittäin huima lista suomalaisia NHL-tähtiä: Pekka Rinne, Patrik Laine, Jesse Puljujärvi, Sebastian Aho, Janne Kuokkanen, Leo Komarov, Markus Nutivaara, Aleksander Barkov ja Saku Mäenalanen.

Paikalle kerääntyneet kiekkofanit eivät joutuneet pettymään. Upeista rankkareistaan NHL:ssä kuuluisaksi tullut Barkov pääsi näyttämään taitojaan myös hyväntekeväisyystapahtumassa. Lopputulos oli upea viimeistely selän takaa.

Videon rankkarista voit katsoa alta. Rankkarin kuvasi paikalla ollut Jere Mäkikangas.