NHL-asiantuntijat valitsivat 20 parasta laitahyökkääjää – listalla kaksi suomalaista

© Kuva: Getty Images

NHL Networkin asiantuntijatiimi jatkoi maailman parhaan kiekkoliigan ykköspelaajien listaamista. Aiemmin kiekkotietäjät listasivat 20 parasta keskushyökkääjää. Tuolloin suomalaisista mukaan mahtuivat Aleksander Barkov ja Sebastian Aho.

Nyt NHL Network listasi vuorostaan parhaat laitahyökkääjät. Tälläkin kertaa mukaan mahtui kaksi sinivalkoista nimeä.

Mikko Rantanen löytyy listalta sijalla yhdeksän. Valinta ei ole yllättävä, sillä viime kaudella Rantanen kuului sarjan parhaisiin pistemiehiin ja oli mukana Colorado Avalanchen tyrmäävän tehokkaassa ykkösketjussa.

Toinen suomalaisnimi on Patrik Laine. Valinta on hieman yllättävä, kun huomioidaan Laineen heikko viime kausi. Asiantuntijat kuitenkin painottivat valinnassaan, että Laine on yksi sarjan parhaista maalintekijöistä.