Shokkipaljastus Mikko Rantasen sopimusneuvotteluista – osapuolet eivät edes keskustele

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen on yhä ilman sopimusta, vaikka NHL:n harjoitusleirit ovat enää kuukauden päässä. Sama tilanne on muillakin isoilla rajoitetuilla vapailla agenteilla, esimerkiksi Patrik Laineella ja Mitch Marnerilla.

Colorado Avalanchea seuraava sisäpiiritoimittaja Adrian Dater antoi kuitenkin Rantasen neuvotteluista yllättävän paljastuksen.

– Lähteemme kertovat Colorado Hockey Now’lle, että yllättäen mitään kontaktia ei ole ollut Avalanchen johdon ja Rantasen agentin Mike Liutin välillä sitten epämuodollisen keskustelun NHL Draftissa kesäkuun lopulla, Dater kirjoittaa.

– Avs ei ole tarjonnut uutta sopimusta Rantaselle virallisesti tai epävirallisesti.

Colorado todennäköisesti haluaa odotella, millaisia sopimuksia muut vapaat agentit saavat ennen Rantasen kiinnittämistä. On kuitenkin poikkeuksellista, ettei neuvotteluita ole millään muotoa edes aloitettu.

Rantasen tulevaksi palkaksi Dater arvelee vähintään 8,5 miljoonaa dollaria.

LUE MYÖS: Suomalainen NHL-maalivahti ruotsalaisseuran harjoituksissa – agentti kertoi syyn

LUE MYÖS: Todellisia huippunimiä tarjolla! Löytyykö tästä joukosta Pelicansin uusi maalivahti?