Hyökkääjä Patrik Laine ei ole tehnyt vielä sopimusta ensi kaudeksi, eikä tilanteeseen ole tulossa selvyyttä lähipäivinä.

Mielenkiintoinen tilanne onkin herättänyt jo pitkään keskustelua kiekkopiireissä, eikä tällä hetkellä ole edes varmaa, että ura jatkuisi Winnipeg Jetsissä. Kaikesta huolimatta se on kuitenkin todennäköisin vaihtoehto.

Kevin Cheveldayoff on rakentanut viime vuosien aikana hyvän joukkueen. Nyt hän on kuitenkin menettänyt jo Jacob Trouban, eikä pystynyt kiinnittämään enää Tyler Myersia. Olisi siis katastrofi menettää myös Patrik Laine saman kesän aikana, mutta kukapa sitä tietää, elleivät he saa häntä kiinnitettyä? The Hockey Newsin verkkosivuilla pohdiskellaan.

Toimittajien mukaan Jetsille olisikin tässä vaiheessa tärkeintä saada Kyle Connor kiinnitettyä. The Hockey Newsin toimituksessa Connoria pidetään Lainetta parempana ja luotettavampana jääkiekkoilijana. Kaikesta huolimatta on kuitenkn muistettava, millaisen vahvuuden suomalaistähti omistaa.

– Kun Laine on liekeissä, maailmasta ei ehkäpä löydy parempaa maalintekijää kuin hän ja (Aleksandr) Ovetshkin. Viime kaudella hän oli liekeissä kuitenkin vain yhden kuukauden ajan, jolla toimittaja viittasi marraskuiseen 18 maalin saldoon.