Winnipeg Jetsillä on paljon tekemistä joukkueensa kanssa ennen seuraavaa kautta. Seuran nuorista pelaajista Patrik Laine ja Kyle Connor ovat vieläkin ilman sopimuksia.

Winnipegillä saattaa olla kovempi kiire Laineen kanssa kuin seurassa on ajateltukaan. HockeyBuzz-sivusto kertoo, että New York Islanders on tosissaan Laineen perässä.

– Puhuin juuri lähteen kanssa, joka vahvistaa, että Islandersin kiinnostus Patrik Lainetta kohtaan on ”voimistunut ja keskittynyt”, sivustolla kirjoitetaan.

HockeyBuzz-sivuston huhut eivät eivät ole kaikkein luotettavimmista päästä, mutta skenaariossa olisi paperilla järkeä. Islanders yritti hankkia valtavalla rahamäärällä hyökkäävää pelaajaa jo kesällä, mutta Artemi Panarin päätyi valitsemaan New York Rangersin.

Islandersissa myös Laine saisi kaipaamansa isomman roolin. Hän saisi seurasta takuuvarman paikan ykkösketjusta sekä ykkösylivoimasta. Islandersilla on myös mahdollisuus tarjota Laineelle sopimusta, johon Winnipeg ei pystyisi vastaamaan.

Huhu antaa ennen kaikkea painetta Winnipegille kiinnittää suomalaismaalitykki mahdollisimman nopeasti. Mikä tahansa NHL-seura voi kaapata Laineen milloin tahansa.

LUE MYÖS: Ei ole todellista! Jokereiden sairastupa täyttyi taas kahdella miehellä – ”Ikävä juttu”