Patrik Laineen jatkoa Winnipeg Jetsissä on arvuuteltu jo pitkään. Suomalainen maalitykki pyytää neuvotteluissa kovia summia, ja Winnipeg on todella tiukilla palkkakattonsa kanssa. Samaan aikaan Laineen viime kauden otteet jättivät paljon toivomisen varaan, ja Laine puolestaan toivoisi parempia ketjukavereita ja isompaa vastuuta.

Nyt siirtohuhuihin erikoistunut Twitter-tili Incarcerated Bob on kertonut, että Lainetta ollaan kauppaamassa tosissaan pois Winnipegistä, tai seura ainakin kartoittaa mahdollisuuksiaan.

– NHL huhuja: Winnipeg Jets aloittamassa vakavat vaihtokeskustelut koskien Patrik Lainetta kolmen itäisen konferenssin joukkueen kanssa, tililtä paljastettiin.

Erilaisten sometilien huhut harvoin pitävät paikkansa, eikä niissä ole todellisuudessa mitään perää. Incarcerated Bob on kuitenkin menneisyydessä raportoinut ensimmäisenä muun muassa Artemi Panarinin siirrosta New York Rangersiin, Nikita Gusevin siirrosta New Jersey Devilsiin sekä Mats Zuccarellon siirrosta Dallas Starsiin.

Eniten Lainetta on huhuissa viety New York Islandersiin. Seura yritti jo aiemmin tänä kesänä hankkia Panarinin jättikalliilla sopimuksella, joten pelimerkkejä kärkiketjujen hyökkääjään on käytössä. Islandersissa Laineellekin olisi tarjossa isompaa roolia.