Pelicans aloitti CHL:n vieraspelit perjantaina ja tshekkiläinen Trinec osoittautui päätöserässä liian kovaksi vastukseksi. Sunnuntaina lahtelaisia isännöi sveitsiläinen Lausanne. Ottelu alkaa klo 16:45. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Pelicans johti Trineciä toisessa erässä jo 0-3 ja tshekkiläisten karu taival CHL:ssä tuntui jatkuvan. Aivan toisen erän lopussa Trinec sai kavennusmaalin ja kolmannessa erässä isännät nuijivat pussinokat täysin maan rakoon. Lopulta Pelicans joutui yön selkään 5-3 tappio niskassaan. Viimeisen erän tapahtumista jää varmasti jutunjuurta lauantain aamupalaveriin ja Ville Niemisen on saatava joukkonsa tapahtuneen yli. Isossa kuvassa mitään ei ole kuitenkaan menetetty ja jatkopaikka on vielä käden ulottuvilla.

Sunnuntain kotijoukkue Lausanne on kolmen ottelun jälkeen lohkon johdossa. Lausanne aiheutti perjantain Yunost Minskille ensimmäisen tappion ja vei pisteet ansaitusti lukemin 3-2. Ville Peltosen suojateilla on hyvä peli-ilme ja luokkaa viedä vaikka koko lohko nimiinsä. Pelicans joutuu siis sunnuntaina jälleen kovaan mankeliin.

Sunnuntai on hieno penkkiurheilupäivä – kiinnostavia tapahtumia löytyy joka makuun ja illalla myös monet lätkäfanit jännäävät Huuhkajien puolesta. Joka tapauksessa alkuillasta kannattaa tarkastaa Pelicansin iskukyky TV:n suorasta striimistä. Samalla voi pistää jännärivedon sisään.

Näin katsot Pelicansin pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Pelicansin ottelu
3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.

Katso Pelicansin ottelu ja laita vetoa sisään!

Pelicansin otteluohjelma CHL:ssä:

Pe 30.08. klo 19.00 Pelicans – HC Ocelari Trinec 1-0
Su 01.09. klo 19.00 Pelicans – Lausanne HC 4-5 ja.
Pe 06.09. klo 19.00 HC Ocelari Trinec – Pelicans 5-3
Su 08.09. klo 16.45 Lausanne HC – Pelicans
Ke 09.10. klo 19.00 Pelicans – Yunost Minsk
Ti 15.10. klo 19.00 Yunost Minsk – Pelicans