Kiekkofaneja hemmotellaan torstaina, kun Liiga käynnistyy viime kevään finaaliparin uusinnalla.

HPK-Kärpät-ottelu tarjoillaan myös maksutta tv:stä. MTV tiedottaa, että kanava lähettää ottelun suorana MTV3-kanavallaan. Ottelu on osa Telian ja tv-kanavan yhteistyötä: ”Maikkari” lähettää alkavalla kaudella yhteensä 15 runkosarjapeliä ilmaiseksi.

Lähtökohdat peliin ovat herkulliset: HPK saa ennen ottelun alkua mestaruusviirinsä areenan kattoon. Kärpät lähtee kauteen jälleen yhtenä Liigan suurista ennakkosuosikeista.

Oululaisten ryhmään on kesällä liittyneet muun muassa Jesse Puljujärvi, Janne Pesonen, Juho Lammikko ja Jakub Krejcik. Nelikosta jokainen nimi on huippuvahvistus Liigaan,.

Myös HPK:lla on alkavalle kaudelle iskukykyinen ryhmä. Vaikka seura on menettänyt useamman kovan nimen muualla, löytyy ryhmästä usea potentiaalinen läpimurtopelaaja Liigaan.

HPK:ssa katseet kääntyvät tuttuihin nimiin: muun muassa Jere Innala, Petteri Nikkilä, Niclas Lucenius ja Niklas Friman ovat kaikki loistavia kärkinimiä Liigaan.

HPK-Kärpät alkaa torstaina kello 18.30. Osallistu kauden ennakointiin myös Snapchatissa – seuraa meitä tunnuksella leijonatcom!

LUE MYÖS: Tulevia tähtiä ja huippunimiä! Tässä ovat Liigan ensi kauden läpimurtopelaajat

LUE MYÖS: Yllätysnimiä ja huippunimiä! Fanit valitsivat: Tässä on Liigan uusi tähdistökenttä

LUE MYÖS: Kovia paluumuuttaja kärjessä! Fanit naulaavat: tässä ovat Liigan parhaat laiturit

LUE MYÖS: Yllättäviä nimiä kärjessä! Lukijat valitsivat: tässä ovat Liigan parhaat sentterit

LUE MYÖS: Nuori superlupaus ykkönen! Fanit naulaavat: tässä ovat Liigan parhaat puolustajat

LUE MYÖS: Yksi nimi ylitse muiden! Kiekkofanit äänestivät – tässä ovat Liigan parhaat maalivahdit