Julius Honka on ilmoittanut haluavansa siirron pois Dallas Starsista. Suomalaispuolustaja on jäänyt seurassa vähälle vastuulle, ja on nyt jättänyt saapumatta seuran harjoitusleirille.

NHL-toimittaja Eric Engels kertoi Twitterissä, että kiinnostusta Honkaa kohtaan löytyi siirtomarkkinoilta välittömästi.

– Julius Honka on pyytänyt treidiä pois Dallasista. Minulle on kerrottu, että Habs (Montreal Canadiens) ovat mukana kiinnostuneiden joukossa. Uskomus on, että he tekisivät mieluummin pelaaja-pelaaja kaupan kuin antaisivat varausvuoron, Engels kirjoittaa.

Toinen NHL-toimittaja Elliotte Friedman vastasi twiittiin ja raportoi, että myös Carolina Hurricanes on kiinnostunut Hongasta. Carolinalla on tällä hetkellä kuitenkin monta eri vaihtoskenaariota käynnissä, joten Hongan hankkiminen on riippuvainen muiden vaihtokauppojen toteutumisesta.

Honka pelasi viime kaudella 29 NHL-ottelua ja merkkautti niissä neljä syöttöpistettä. 23-vuotias puolustaja on Dallasin ykköskierroksen varaus kesältä 2014.

LUE MYÖS: Tervetuloa NHL:ään! Kaapo Kakko ei saa erikoiskohtelua – tähtipakki pysäytti puhtaalla niitillä

LUE MYÖS: Muistatko 9-vuotiaan Kristianin? Kiekkofanit riensivät auttamaan nuorta kiekkofania – lopputuloksena herkistävä video

LUE MYÖS: Auts! Winnipegin Ville Heinolalla tyly alku NHL-leirillä – joukkuekaveri jyräsi rajulla tavalla: ”Tervetuloa liigaan”

LUE MYÖS: Winnipegin suomalaisnimet autokolarissa – NHL-seuralta huojentavia tietoja