Colorado Avalanchen Joonas Donskoi on saamassa maukkaan näytönpaikan uudessa seurassa.

Monipuolinen kiekkotaituri vaihtoi kesällä seuraa, kun hyökkääjä siirtyi San Jose Sharksista Avalanchen leiriin. 27-vuotias hyökkääjä solmi uuden seuran kanssa neljän vuoden ja 15,6 miljoonan dollarin diilin. Se tuo Donskoille noin 3,9 miljoonaa kaudessa.

Harjoituskauden perusteella suomalainen on saamassa ainakin väliaikaisesti maukasta roolia Avalanchen ykkösketjusta. Seura kertoo, että laituri on treenannut nyt yhdessä Gabriel Landeskogin ja Nathan MacKinnonin kanssa.

Paikalla viiletti viime kaudella Mikko Rantanen. Tulikuuman suomalainen hurmasi koko NHL:n iskien tähtiketjussa hirmutehot, joten ei ole ihme, että sosiaalisessa mediassa puhutaan Donskoin saaneen ainakin hetkeksi ”Rantasen paikan”.

Rantanen itse on yhä ilman sopimusta. Nuori tähtihyökkääjä neuvottelee Avalanchen kanssa yhä uudesta NHL-diilistä – mediatietojen mukaan osapuolet eivät ole ainakaan olleet kovin lähellä sopua.

Doskoi pääsee huippuketjuun todennäköisesti torstaiyönä, kun Avalanche kohtaa Vegas Golden Knightsin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 05.00.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Donskoi joins Landeskog + MacKinnon on the top line today.

#GoAvsGo