Tsekin pääsarja Extraligassa vääntävä Kladno kampesi Olomoucin nurin sunnuntaina jatkoaikatrillerin jälkeen luvuin 4-3. 47-vuotiaan tsekkikonkari Jaromir Jagrin tähdittämä Kladno oli vielä toisen erän alussa tappiolla tylysti luvuin 0-3, mutta tuon kaksikymppisen aikana ottelun käsikirjoitus muuttui totaalisesti.

Kladno summasi kolme täysosumaa ennen toista taukoa kivuten upeasti tasatilanteeseen 3-3. Jatkoajalla joukkue onnistui maalaamaan ottaen toisen peräkkäisen voittonsa.

Tsekkikonkari Jagr aloitti komean kirin toisen erän alussa. Hän ampui pikkumustan häkkiin suoraviivaisen hyökkäyksen päätteeksi b-pisteen kaarelta.

Sarjanousija miehittää 14 joukkueen sarjassa 11:ttä sijaa. 47-vuotias konkari on summannut alkukaudella kaksi maalia.