Seuraavaan varaustilaisuuteen on vielä runsaasti aikaa, mutta nuoria lupauksia seuraavat kykyjenetsijät ovat jo työn ääressä. Hockeyprospects.com julkaisi oman rankinginsa kesän 2020 parhaista juniorilupauksista.

Ykköseksi on odotetusti listattu kanadalaishyökkääjä Alexis Lafreniere. Huippulupaus on aloittanut kautensa väkevästi ja iskenyt neljässä QMJHL-ottelussa tehot 2+7=9. Viime kaudella Lafreniere nakutti 61 runkosarjaottelussa tehot 37+68=105.

Suomalaisista pienimmällä varausnumerolla on menossa HIFK:n Anton Lundell, joka on listattu sijalle seitsemän. Lundell on aloittanut Liiga-kautensa pirteästi ja iskenyt kuuteen otteluun tehot 3+1=4.

Lundellin lisäksi suomalaisista ensimmäisellä kierroksella olisi menossa TPS-juniori Eemil Viro. Puolustaja on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua A-nuorten SM-liigassa ja antanut niissä yhden syöttöpisteen. Hänet varattaisiin sivuston kaavailujen mukaan numerolla 23.

Yhdysvalloille varauskesästä on tulossa harvinaisen heikko. Skouttisivuston näkemyksen sijaan ykköskierroksella menisi vain kaksi jenkkipelaajaa. Hekin ovat kaukana terävimmästä kärjestä sijoilla 17 ja 31.