Jonne Virtasen syksy Mestis-seura TUTO Hockeyn riveissä on saanut värikkään alun.

Järkälemäinen hyökkääjä oli iskussa, kun turkulaiset kaatoivat keskiviikkona Hermeksen kotonaan maalein 6-4. Virtanen iski ottelussa kaksi ylivoimamaalia – samalla hän kaunisteli avauskauden tehojaan. Nyt kolmen pelin jälkeen plakkarissa on tehot 3+1=4.

Virtanen on tehnyt tehoja tähän mennessä jokaisessa pelaamassaan TUTO-pelissä. Myös kaukalon ulkopuolella herra on iskussa, hyökkääjä lähetti tv-lähetyksen välityksellä terveisiä tuttuun suuntaan kahden maalinsa jälkeen.

– Hyvä, että löytyi valmentaja, joka sai hemmetin hyvän idean ja iski ison äijän maalin eteen ylivoimalle. Viimeksi kun pelasin siinä Liigassa, taisi tulla 25 peliin 15 pongoa, Virtanen virnisti.

Vihjaus liittyi Virtasen viime vuosien rooliin Liigassa. Asennenpelaaja on kunnostautunut viime kausina varsinkin Turussa ja TPS:ssä nelosketjun alivoimaraatajana.

Hyppy Mestikseen tapahtui kohupotkujen jälkeen: TPS ilmoitti yllättäen kauden alla, että Virtasen sopimus on purettu. Hyökkääjä ja seura vääntävät yhä kiistasta kulissien takana. Sen aikana Virtanen jatkaa pelaamista TUTO Hockeyn puolella määräaikaisella sopimuksella.

– Kovaa mennään. Tässä on itsellekin pieni sopeutuminen – mennään kovempaa kuin olen itsekin tottunut, Virtanen kommentoi Mestis-tyyliä.

LUE MYÖS: Upea kunnia! Liiga-seura jäädyttää Leijonien MM-kultasankarin pelinumeron

LUE MYÖS: Yllätysuutinen! JYP-taituri jättää seuran – iskenyt alkukaudesta mainiot tehot

LUE MYÖS: Klassinen kikka! Mikko Koivu koulutti divarikiekkoilijaa huvittavalla tavalla: ”Hölmö oululainen”

Mestis

@Mestis
🗣️@sateri20100 Jonne Virtaselle: "Ei sulta mikään ihmeellinen erä, perussuoritus kaksi maalia...

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää @TUTOHockey