Kiekkoliiga CHL jatkuu tiistaina usealla kiinnostavalla kohaamisella.

Suomalaisseuroista HPK, Kärpät, Tappara ja Pelicans jatkavat pelejään tiistaina keskiviikkona. Liigan joukkueista Kärpät lähtee lohkovaiheen päätöspuolelle parhaissa asetelmissa. Oululaiset ovat ykkösenä lohko E:ssä. Tiistaina Kärpät vierailee lohkokakkosen Skellefteå AIK:n kotipesässä.

– Ruotsin liigaa ollaan muutenkin seurattu ja tarkasteltu millaista peliä siellä pelataan. Vastustajaa ollaan vähän opiskeltu. Erikoistilanteita aina katsotaan. Jos Suomen Liigaan vertaa, niin tulee intensiivisempi peli. Mennään päästä päähän koko ajan. Se on kova luisteluhaaste ja kamppailuhaaste. Siihen pitää pystyä vastaamaan, Kärppien valmentaja Lauri Mikkola avaa.

Kärpät saa otteluun mieluisan vahvistuksen. Vaikka Jussi Jokinen on yhä pelikiellossa Liigassa, pääsee hän irti CHL-jäillä.

– Hyvässä iskussa on joukkue. Pikku muutoksia ollaan tehty rosteriin ja kierrätetään meille tuttuun tapaan vähän pelaajia, Mikkola päättää.

Jokinen ottaa paikkansa Kärppien kolmosketjusta Jasper Lindstenin ja Tino Metsävainion rinnalta. Ottelu on konkarille ensimmäinen toviin – hyökkääjä sai massiivisen kahdeksan ottelun pelikiellon rajusta taklauksestaan.

LUE MYÖS: Rehellistä puhetta! Jussi Jokinen avoimena törkytempustaan – otti yhteyttä heti telottuun pelaajaan: ”Pyysin anteeksi”

 

Suomalaisjoukkueet CHL:ssä:

Tiistai:
HPK – Rungsted (Tanska) kello 19.00
Skellefteå (Ruotsi) – Kärpät kello 19.00
Frisk Asker (Norja) – Tappara kello 19.30

Keskiviikko:
Pelicans – Yunost Minsk (Valko-Venäjä) kello 19.00