Patrik Laineen huimaa NHL-kauden avausta on ihasteltu ympäri kiekkoa seuraavaa maailmaa.

Winnpeg Jets-hyökkääjä on paukuttanut sesongin viidessä ensimmäisessä ottelussa komeat 10 (3+7) tehopistettä ja komeilee NHL:n pistepörssin kärjessä yhdessä Connor McDavidin kanssa.

Nyt suomalaistykin ylistäjien joukkoon on liittynyt myös viisinkertainen Stanley Cup-voittaja Esa Tikkanen, jolla vaikuttaisi olevan vankka mielipide siihen, miksi Laineen peli kulkee tällä hetkellä nähtävällä tavalla.

– Mä oon jo pitkään sanonu, että Patrik Laine tarvii kunnon sentterin ja niin on sanonu moni muukin. Nyt viimein sitten Paul Mauricekin (Jets-päävalmentaja) tajus sen ja Pate painaa ykkösessä koko NHL:n pistepörssin kärjessä, Tikkanen kirjoittaa persoonalliseen tyyliinsä henkilökohtaisella Twitter-tilillään.

Kiekkolegenda toteaa myös, ettei syy huippusuorituksiin ole pelkästään paikka ykkösvitjassa, vaan korostaa Laineen parantaneen myös itse peliään.

Esa Tiki Tikkanen

@tikitalk10
Mä oon jo pitkään sanonu että @PatrikLaine29 tarvii kunnon sentterin ja niin on sanonu moni muukin. Nyt viimein sitten Paul Mauricekin tajus sen ,ja tällä hetkellä Pate painaa ykkösessä koko #NHL pistepörssin #1 !! Toki Pate parantanu peliään muutenkin ja ansainnut paikan 👍👍👍

Esa Tiki Tikkanen

@tikitalk10
Hienoo @PatrikLaine29 että neuvottelut meni maaliin ja viikonloppuna sit hei pari kiekkookin sinne maaliin 💪

Tuli mieleen vähän mun oma sopimusvääntö 1991 ,kun oli jo lähellä ettei Oilersin piste pörssin voittaja läksinytkin Luganoon 😁

Ja ensi yönä sit mennään! #NHL #NHLfi