Alkukaudesta loistavan näyttöpaikan kahden NHL:n kuumimipiin kuuluvan megatähden, John Tavaresin ja Mitch Marnerin ketjussa saanut Kasperi Kapanen ei onnistunut käyttämään hyväkseen tilaisuuttaan, mistä seuraukset nähtiin yön kierroksella.

Toronto Maple Leafsin valmennusjohto pudotti suomalaiskiiturin joukkueen tulosyksiköstä kesken 4-2-voittoon Minnesota Wildia vastan päättyneen ottelun.

Kuopiolaisen uusi pelipaikka löytyi kolmosketjusta Alexander Kerfootin ja Ilja Mikhejevin rinnalta. Lienee sanomattakin selvää, ettei kyseiseltä tontilta operoiminen hyökkäyssuuntaan ole aivan samanlaista kuin 23-vuotiaan aiemmalla tontilla ykköstähtien rinnalla.

Kapasen paikan Tavaresin johtamassa ketjussa otti ainakin Wild-pelissä Trevor Moore. Joukkueen päävalmentaja Mike Babcock kuittasi muutoksen tarpeella herätellä joukkuettaan.

Kapasen alkukausi on ollut tuskainen. Miehelle vieraammalla vasemmalla laidalla tulosta ei megatähti-kaliiberin ketjukavereista huolimatta ole syntynyt, vaan suomalainen on merkkauttanut seitsemään peliin vaisut tehot 0+2.

Leafs ei vielä ilmoittanut, jatkaako joukkue Wild-ottelun lopulla nähdyillä ketjukoostumuksilla myös seuraavassa ottelussaan.

LUE MYÖS: Huvittavaa analyysiä! Kaapo Kakon nimi naurattaa Kanadassa – nousi tv-lähetyksen puheenaiheeksi