NHL:ssä nähdään perjantaiyönä odotettu kahden superlupauksen kohtaaminen, kun New Jersey Devils ja New York Rangers kohtaavat ensimmäistä kertaa runkosarjassa.

Kaukalossa kohtaavat kahden NHL-joukkueen sisällä myös kesän kohutut kärkivaraukset: Jack Hughes ja Kaapo Kakko pelaavat nyt ensimmäistä kertaa toisiaan vastaan virallisessa NHL-pelissä.

Ei ole sattumaa, että ottelu on herättänyt paljon mediahuomiota. Kahden supernuoren kohtaaminen on luonut heti uudella tavalla jännitteitä Hudson-joen paikallispeliin.

– Muutama vuosi sitten olisin ehkä voinut katsoa tämän paikallispelin. Mutta nyt minun on vain nähtävä se, ex-Rangers-vahti Mike Richter kommentoi NHL:n sivuilla.

– Tämä on merkattu jo kauan aikaa sitten kalentereihin. Tämä on iso juttu molemmille jengeille sekä NHL:lle.

Myös Devils-leirissä kohtaaminen merkitsee paljon. Kaksi superlupausta antaa heti uudenlaiset kasvot koko paikallispelille.

– Molemmat ovat tarkan mikroskoopin alla. Tästä käydään vielä paljon kuumaa keskustelua: kumpi on parempi, kumpi tuottaa jäällä enemmän, kumman olisi pitänyt olla ykkösvaraus? Tämä pitää todella keskustelun käynnissä, koska seurat ovat toisilleen niin läheiset, ex-Devils Scott Stevens tunnelmoi.

Kakon sekä Hughesin alku on ollut kiinnostava: nuori Devils-lupaus on NHL:ssä kuuden pelin jälkeen yhä kiikaritehoilla 0+0. Kakko iski NHL-uransa avausmaalin kolmannessa pelissään.

– Emme olisi edes miettinyt valintaa, ellei toinen nimi olisi mennyt takapihallemme. Se tekee tästä kiinnostavaa, Devils-legenda Martin Brodeur kiteyttää.

Devils ja Rangers kohtaavat kello 02.00. Kumpi superlupaus loistaa odotetussa kohtaamisessa? Hyppää keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuoneessa!

LUE MYÖS: Huvittavaa analyysiä! Kaapo Kakon nimi naurattaa Kanadassa – nousi tv-lähetyksen puheenaiheeksi