Minnesota Wildin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kärsimä 0-4-tappio Montreal Canadiensille oli joukkueelle jo kauden kuudes.

Vasta yhden voiton ottanut Wild on tällä hetkellä koko NHL:n jumbopaikalla.

Joukkue tuskailee pahasti pelinsä kanssa, ja Canadiens-ottelun jälkeen kapteeni Mikko Koivu piti ryhmälleen tiukan palopuheen.

Wildin konkarihyökkääjä Jason Zucker avasi myöhemmin tapahtunutta The Athletic-lehden joukkuetta seuraavalle toimittajalle Michael Russolle.

– Oli tiettyjä asioita, joista oli puhuttava ja Mikko otti ne esiin, Zucker totesi.

Koivu kertasi joukkueen tilannetta myös itse.

– Kysymys ei ole yhdestä vaihdosta, erästä tai pelistä. Tässä on kyse jokaisesta päivästä. Me puhumme siitä koko ajan. On olemassa kaksi suuntaa johon voimme mennä ja meidän täytyy keksiä keinot ulospääsyyn tästä tilanteesta. Tällä hetkellä emme ole lähelläkään oikeata suuntaa, Koivu täräytti tylysti ja jatkoi:

– Me puhumme jatkuvasti 60 minuuttia sitä ja tätä, mutta minulle kysymys on jokaisesta päivästä. En välitä onko kyseessä harjoitukset. Jos teemme asioita oikein, maksaa se itsensä lopulta takaisin. Tällä hetkellä emme toimi niin.

Koivulle tilanne lienee tuskainen, sillä 36-vuotiaan konkarin sopimus päättyy kuluvaan kauteen, eikä uran jatkumisesta ole vielä toistaiseksi varmuutta.