Jesse Puljujärven markkina-arvo on koholla NHL:ssä, kun suomalaislupaus on ensimmäistä kertaa urallaan takonut kovia tehoja ammattilaissarjassa. 21-vuotias hyökkääjä on iskenyt 15 ottelussa tehot 10+6=16 Kärppien paidassa.

Puljujärveä on pitkään huhuttu muun muassa Carolina Hurricanesiin, mutta nyt keskusteluun on noussut uusi NHL-seura. Ottawa Sunin toimittaja Bruce Garriochin mukaan Ottawa Senators harkitsee Puljujärven hankkimista. Ottawan on huhuttu jo aiemmin haluavansa tehdä uuden vaihtokaupan, kun Vladislav Namestnikovin onnistunut hankinta jätti seuran nälkäiseksi.

Edmonton Oilersin hintapyyntö on Garriochin mukaan kakkoskierroksen varaus ja pelaajalupaus. Puljujärjestä saatava lupaus tuskin on kummoinen, sillä kakkoskierroksen varaus on itsessään jo arvokas palanen.

Ottawa olisi Puljujärvelle erinomainen seura. Joukkueessa on tapahtunut isoa myllerrystä, ja kun tähtipelaajat on kaupattu muualle uudelleen rakennuksen nimissä, voisi Puljujärvelle olla tarjolla iso tontti hyökkäyksessä.

Lue myös: Näkökulma: Jesse Puljujärven tilastojen palvonta saa riittää – NHL-taso vielä kaukana!