TSN on julkaissut verkkosivullaan listan pelaajista, jotka ovat vaihtamassa todennäköisimmin seuraa NHL:ssä. Lista päivittyy aina, kun sivusto saa uusia tietoja.

Mielenkiintoisella listalla on mukana tällä hetkellä kaksi suomalaista, kun Jesse Puljujärvi löytyy sijalta kolme ja Julius Honka sijalta neljä.

Kärpissä tällä hetkellä kiekkoileva Puljujärvi päätti ennen kauden alkua, ettei hän halua enää pelata Edmonton Oilersin organisaatiossa. Tämän jälkeen hän suuntasi Kärppiin, jossa vastuuta ja tulosta on syntynyt odotetulla tavalla.

Huhuissa Puljujärveä on viety milloin mihinkin NHL-seuraan, mutta vielä toistaiseksi mitään ei ole tapahtunut. Oilersin GM Ken Holland saapuu kuitenkin ensi viikolla Karjala-turnaukseen, joten tilannepäivitystä on pian saatavilla.

Honka ei puolestaan olisi mahtunut enää Dallas Starsin kokoonpanoon, joten hän päätti palata väliaikaisesti kasvattajaseuransa JYPin riveihin. Taitava puolustaja haluaa pikimmiten takaisin NHL:ään, mutta viimeaikoina pelaajasta ei ole liikkunut edes huhuja.

TSN:n lista:

1. Chris Kreider, NY Rangers
2. Martin Marincin, Toronto
3. Jesse Puljujärvi, Edmonton
4. Julius Honka, Dallas
5. Travis Hamonic, Calgary
6. Ryan Murray, Columbus
7. Nic Petan, Toronto
8. Andreas Anthanasiou, Detroit
9. Josh Ho-Sang, NY Islanders
10. Jonathan Quick, LA Kings