TPS on tiedottanut loukkaantuneen Rasmus Tirrosen tilasta lisätietoja.

Torjuja jätti lauantain Ilves-pelin kesken dramaattisesti, kun hän loukkaantui ikävän näköisesti epäonnisessa tilanteessa. Vastustajajoukkueen Teemu Lepaus kaatui kampitustilanteessa ja törmäsi rajun näköisesti maalivahtia päin.

Tirronen jätti pelin kesken – hänet kiidätettiin TPS:n mukaan ambulanssilla sairaalaan heti lisätutkimuksiin. Nyt tilanne on onneksi rauhoittunut.

– Pääsin sairaalasta puolen yön aikaan pois, kun tilanteen luonne oli tutkittu, Tirronen kertoo TPS:n tiedotteessa.

Tärsky oli kuitenkin kova. Maalivahti itse kertoo saaneensa ainakin aivotärähdyksen. Muistikuvat tormäyksestä ovat hyvin vähäiset.

– Itse törmäystä en kyllä muista. Siinä tuli sen verran tälliä kuitenkin. Tuollaisia tilanteita tulee välillä eteen. Lepaus kaatui ja siinäpä se. Kaiken huomioon ottaen oma olo on tällä hetkellä ihan OK”, Tirronen kommentoi.

Sairasloman pituus on yhä mysteeri. Päähän kohdistuneet osumat ovat yleensä aina vakavia – sen takia niiden kanssa ei pidä pelleillä. Tirrosen lopullinen diagnoosi selviää vasta myöhemmin.

– En ole vielä tarkemmin keskustellut lääkärin kanssa, mutta eiköhän tässä lähipäivien aikana tiedetä enemmän. En osaa antaa mitään tarkkaa ennusteita paluuni suhteen. Ensin täytyy tietenkin saada kaikki oireet pois ja tehdä asianmukaiset testit, Tirronen selventää.

LUE MYÖS: Kaapo Kakon peluutus Rangersissa ihmetyttää – ”Epämääräisiä lausuntoja ja pomputusta eri ketjuissa”

LUE MYÖS: Pirteä paluu! Patrik Laine keräsi kehuja heti Winnipegin matkassa, upea oivallus voittomaaliin – ”Vastustaja jähmettyi”

LUE MYÖS: Kallista herkuttelua! Kasperi Kapanen loisti NHL:ssä – paljasti yllättävän salaisuuden vireelleen: ”Ensi kerralla syön kaksi”

Lue myös: NHL-toimittajalta hurja paljastus: Jesse Puljujärvestä Kaapo Kakon joukkuekaveri?