Viime kaudella flopanneista NHL-pelaajista useat ovat tehneet tällä kaudella paluun omalle tasolleen.

Kiekkoraamatuksikin tituleerattu The Hockey News teki listan kymmenestä pelaajasta, joiden laskussa ollut urakaari on kääntynyt tällä kaudella nousuun. Listan ainoa suomalaisnimi on Edmonton Oilersin Mikko Koskinen, joka on noussut alkukaudella NHL:n parhaiden maalivahtien joukkoon.

– Oli vaikea välttyä negatiivisilta puheilta Koskisen kolmen vuoden ja 13,5 miljoonan dollarin sopimuksen ympärillä, jonka tämä sai vain 31 pelatun NHL-pelin jälkeen. Tällä kaudella hän on kuitenkin alkanut lunastaa ansaitsemiaan taaloja. Koskisesta tuli ensimmäinen kauden viidellä voitolla aloittanut maalivahti koko Oilersin historiassa. Miehen torjuntaprosentti 92,4 on sarjan seitsemänneksi paras, The Hockey News muistuttaa.

Maalivahtipeliä pidettiin kauteen lähdettäessä Edmontonin suurimpana heikkoutena, mutta Koskinen sekä miehen sparraajaksi hankittu kokenut Mike Smith ovat olleet alkukaudesta enemmän kuin vakuuttava kaksikko Oilersin maalinsuulla.

Muiksi alkukauden comeback-pelaajiksi kiekkoaviisi nosti Koskisen lisäksi Anders Nilssonin, Derick Brassardin, Ryan Stromen, Kevin Shattenkirkin, Dougie Hamiltonin, James Nealin, Tanner Pearsonin sekä Robby Fabbrin.