Minnesota Wildin kapteenin Mikko Koivun nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen, joten ei ole suuri ihme, että suomalaiskonkarin nimi on noussut NHL:n siirtohuhuihin.

Edmonton Journal -lehden toimittaja David Staples uskoo, että erityisesti Edmonton Oilers voisi olla Wildin seuraikonin perässä.

– Oma veikkaukseni on se, että toinen kaksikosta Kailer Yamamoto tai Tyler Benson saa paikan Oilersin vakituisesta kokoonpanosta, joten tämä jättäisi avoimen paikan Oilersin kolmannen kolmossentterin tontille. Ottawa Senatorsin Gabriel Pageau olisi todennäköisin kohde Oilersille, mutta jos Wild on kohta ulkona pudotuspelitaistelusta, voisi heillä olla kiinnostusta Mikko Koivua kohtaan. Koivun vaihtoarvo on hiipunut viime vuosina, mutta hän voisi silti yltyä hyvään vireeseen pudotuspeleissä, Staples pyöritteli.

Koivun kauppaamista voidaan kuitenkin pitää melkoisen yllättävänä, sillä 36-vuotiaalla suomalaiskonkarilla on sopimuksessaan siirron estävä pykälä.

Koivu ei myöskään ole antanut mitään viitteitä siitä, että hän haluaisi jättää Minnesotan, jonne hän on kotiutunut perheensä kanssa.