17-vuotias suomalaislupaus Kasper Puutio jatkaa uraansa Everett Silvertipsin riveissä.

WHL:ää pelaava jenkkiseura ilmoitti tuoreesta vahvistuksesta tiedotteessaan. Nuori suomalainen on kiinnostava tulevaisuuden nimi: hän on varauskelpoinen ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa.

– Kasperilla on vain taivas rajana. Hän on kerännyt jo ansaitusti huomiota NHL-varaustilaisuutta silmäillen. Hän on pakki, jolla on valtavasti taitoa, WHL-seuran GM Garry Davidson tunnelmoi.

Puution siirto on osa WHL:n sisäistä pelaajakauppaa. Suomalainen ehti edustaa alkukaudesta kanadalaista Swift Current Broncosia yhteensä 35 pelin verran. Näissä otteluissa tilille kertyi tehot 1+15=16.

Suomessa Puutio muistetaan Kärpistä. Nuorukainen on oululaisseuran kasvatti, hän kiekkoili vielä viime kaudella seuran A-nuorissa.

Puutiosta voi odottaa kesälle jopa kärkikierrosten varausta. Esimerkiksi listauksistaan tunnettu FC Hockey nostaa suomalaisen sijalle 67 kesän huippunimien joukossa.

LUE MYÖS: Liian kallis suomalaistähti? Lähde: Leijonatykki solmi uuden miljoonadiilin – tuo jo ongelmia KHL-seuralle

LUE MYÖS: Nyt meni vihkoon? Olli Jokisen saama ”kunnianosoitus” Floridassa ihmetyttää – vaimo raivoissaan: ”Tämä on häpeällistä”

LUE MYÖS: Mykistävä alku! HIFK-tähtihankinta takoo hetki kovaa jälkeä – valmennukselta yllättäviä kommentteja: ”Enemmän sielua peliin”