Suomalaisvalmentaja Kari Jalosen tuoreet potkut SC Bernin peräsimestä puhuttaa kiekkoväkeä.

Huippuvalmentaja vapautui tuoreen ratkaisun myötä jo tulevaksi kaudeksi valmentajamarkkinoille. Jalosta viedään silti jo tuoreimmissa spekulaatioissa Turkuun – TPS solmi kaudeksi 2020-21 sopimuksen Raimo Helmisen kanssa. Sen jälkeen turkulaisten päävalmentajan paikka on auki.

Huhut ja spekulaatiot ovat herättäneet nyt jo vedonlyöjät. Esimerkiksi kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet on avannut jo kohteen mahdollisesta Jalosen TPS-diilistä.

– Monissa spekulaatioissa on todettu, että Jaloselle TPS olisi ammatillisesti askel alaspäin. Ja tottahan se tietysti on KHL:n, Leijonien ja Bernin jälkeen. Toisaalta ”Kojolle” saattaisi hyvinkin olla inspiroivaa palata Turkuun nostamaan TPS:ää takaisin maan huipulle, kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist pohtii.

Kertoimien valossa vedonlyöjät pitävät Jalosen paluuta epätodennäköisenä – ainakin vielä. Mikäli Jalonen olisi TPS:n päävalmentaja kaudella 2021–22, saa vedonlyöjä rahansa takaisin nelinkertaisesti.

Olisiko TPS hyvä osoite Kari Jaloselle? Ota kantaa kuumaan keskusteluun myös Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä!

LUE MYÖS: Hyppy Leijoniin! Nuori TPS-komeetta pelaa elämänsä kautta, palkittiin otteistaan – ”Jääkiekko henki ja elämä”

LUE MYÖS: Vuolaita kehuja! Ilveksen huippulupaus hyppää Leijoniin – Jukka Jalonen: ”Osaaminen jo NHL-tasoa”

LUE MYÖS: Leijonilla yllättävä ongelma: pelaajapula esti Kärppien maalivahtikomeetan maajoukkuekutsun

LUE MYÖS: Tässä on Leijonien tuore joukkue ja otteluohjelma!

LUE MYÖS: Jori Lehterä palaa kohun jälkeen Leijoniin – Jukka Jalonen avaa nyt valinnan taustat: ”Hän on ollut todella hyvä”