Rauman Lukko on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Eetu Koivistoisen kanssa. Koivistoinen on pelannut seurassa tällä kaudella 44 ottelua ja iskenyt niissä tehot 6+9=15.

Viime kaudella Koivistoinen iski tehoennätyksensä Liigassa. Hän nakutti täydessä runkosarjassa tehot 17+17=34, joten potentiaalia parempiin tehoihin todistetusti löytyy.

24-vuotias hyökkääjä on myös erinomainen omaan päähän. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt jakoi mielenkiintoisen tilastoknopin Koivistoisen kaudesta.

– Eetu on tunnollinen pelaaja. On näyttänyt suuren arvonsa puolustussuuntaan tällä kaudella. Koivistoinen on ollut vain kuuden maalin aikana kentällä kun ollaan pelattu tasaviisikoin. Ottaen huomioon, että hän on pelannut kaikissa otteluissa ja peliaika huitelee 15 minuutin tienoilla. Se on aika kova saavutus, Sahlstedt kommentoi.

Yli 40 ottelua Liigassa tällä kaudella pelanneista hyökkääjistä Koivistolla on miinusmerkkejä kaikista vähiten. Toiseksi paras lukema on HIFK:n Teemu Tallbergilla, joka on ollut jäällä 12 päästetyn maalin aikana, tuplasti enemmän kuin Koivistoinen.