NHL:n siirtotakaraja on enää tuntien päässä. Viime vuonna yksi isoimmista siirroista oli Mikael Granlundin siirtyminen Minnesota Wildista Nashville Predatorsiin.

Tänäkin vuonna voidaan odottaa takuuvarmasti isoja suomalaissiirtoja. Kasasimme tähän artikkeliin listan kolmesta suomalaispelaajasta, jotka tulevat todennäköisimmin kaupatuiksi.

Mikael Granlund, Nashville Predators

Mikael Granlundin aika Nashvillessä ei ole ollut helppo. Viime aikoina suomalaishyökkääjä on kuitenkin saanut runsaasti onnistumisia. Hän on iskenyt kauden 55 ottelussa tehot 15+11=26.

Granlundin sopimus päättyy tähän kauteen, joten hän olisi helppo kaupattava Nashvillelle. Joukkueella on kuitenkin vielä hyvät mahdollisuudet nousta pudotuspeleihin, joten tähtipelaajien kauppaaminen on epätodennäköisempää kuin vielä muutama viikko sitten.

Kasperi Kapanen, Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leaf on ollut viime aikoina kohujen keskellä. Joukkue on hädintuskin pääsemässä pudotuspeleihin isoista panostuksista huolimatta. Siirtotakarajalla voidaan vielä nähdä peliliikkeitä, ja todennäköisin lähtijä olisi Kasperi Kapanen.

Kapanen on Torontossa ongelmapelaajan maineessa. Myöhästely johti lopulta katsomokomennukseenkin asti. Samalla suomalaishyökkääjällä on runsaasti vaihtoarvoa markkinoilla. Hän on iskenyt kauden 62 ottelussa tehot 12+23=35.

Sami Vatanen, New Jersey Devils

Sami Vatanen on takuuvarmasti tulossa kaupatuksi. Hän on ollut koko kauden New Jersey Devilsin umpisurkean puolustuksen ykköstähti. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen, joten Devils haluaa varmasti rahastaa Vatasella ja panostaa tulevaisuuteensa.

28-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella 47 ottelua. Niissä hän on nakuttanut tehot 6+18=23.