Minnesota Wild-kapteeni Mikko Koivu oli pitkästä aikaa liekeissä, kun Wild kaatoi kotonaan Columbus Blue Jacketsin maalein 5-4.

Koivu iski kamppailun toisessa erässä kaksi maalia ja valittiin kamppailun ykköstähdeksi

Keskushyökkääjä katkaisi samalla peräti 30 ottelun mittaiseksi kasvaneen maalittoman putkensa. Edellisen osumansa Koivu iski viime vuoden puolella, 9.marraskuuta ottelussa Arizona Coyotesia vastaan.

Wild-sentterien hierarkiassa ainakin tällä erää nelosketjun keskelle pudonnut Koivu on summannut tällä kaudella pelaamissaan 48 ottelussa 17 (4+13) tehopistettä.

Myös Leijonien pitkäaikaisena kipparina tunnettu konkari puhui maaleistaan huolimatta itselleen totutusti joukkueen etua korostaen.

– Se on palkitsevaa, jos pääsemme pudotuspeleihin. Jos taas emme, niin en usko kenenkään muistavan teinkö kaksi maalia vai en, Koivu painotti Wildin nettisivulla ja jatkoi:

– Jos pystyy auttamaan joukkuetta yhdessä pelissä, niin onhan se hyvä tunne, mutta siinä kaikki. Sitten on siirryttävä eteenpäin ja kuten olemme puhuneet aiemminkin,on huolehdittava että parannamme peliämme koko ajan ja keräämme pinnoja.

Minnesota on voittonsa myötä vain kolmen pisteen päässä NHL:n läntisen konferenssin viimeisestä, pudotuspeleihin vievästä villi kortti-paikasta, kun sillä on pelaamatta vielä 20 ottelua.

Koivun osumat ja muutkin Blue Jackets-ottelun huippuhetket ovat nähtävissä alla olevalta videolta.