Hyökkääjä Roope Hintz sekä pakit Miro Heiskanen ja Esa Lindell ovat taas tänäkin talvena nähtyjen näyttöjen perusteella kultakimpaleita Dallas Starsille. Seuran näkökulmasta riemunkiljahduksia aiheuttavat myös kahden ensiksi mainitun pelaajan palkkapussit.

Arvion teki mediajätti Sportsnet jutussaan, jossa se niputti niin sanotulla ryöstöhinnalla pelaavat pelaajat. Reilun 800 000 dollarin vuosipalkalla luutiva Hintz ja lähes 900 000 dollaria tienaava Heiskanen ovat lähteen mukaan sellaisia.

Sivuston mukaan Dallasin menestyksen merkittäviä syitä ovat pelaajat, jotka pelaavat edullisesti – ja jotka nauttivat samalla lahjakkaan pelaajan leimaa.

– Niitä ovat Denis Gurianov, Roope Hintz ja Justin Dowling.

Heiskasenkin nimi nousee tapetille, sillä hän pelaa tulokassopimuksen ansiosta vielä ensi kaudellakin Dallasin näkökulmasta suhteellisen halvalla palkalla. Ensi kausi on nuorten maailmanmestarille taalaliigassa kolmas.

– Heiskanen pelaa jopa hölmön hyvällä, eli 894 000 dollarin palkkapussilla, sivusto veistelee.

Hölmön hyvä on Heiskanen askissakin. Hän on joukkueen tehokkain puolustaja ja neljänneksi tehokkain koko pörssissä lukemin 8+25=33 (+16). Hintz seuraa pörssissä viidentenä saldolla 18+14=32 (+4).

Pakin +16 on Dallasin ylivoimaisesti paras ja ainoa kaksinumeroinen.

LUE MYÖS:

Rasmus Ristolaisen kummallinen kompurointi herättää hilpeyttä: ”Hienoin taklaus koskaan – aaveen toimesta”

NHL-vahti Juuse Saros piti jäät hatussa upean myrskyvaroituksen jälkeen – kommentoi hillitysti

Jesperi Kotkaniemen hurja tehoilu jatkuu – iski uransa ensimmäisen AHL-maalin, uusi NHL-lupaus ei pelannut

Nollapeli ja ykköstähti! Juuse Saros syrjäyttämässä hurjasti rapaa niskaansa saaneen Pekka Rinteen NHL:ssä? ”Mitä tuolle kaverille on tapahtunut?”

Kaapo Kakko antoi osansa – ruotsalaistykki ylsi NHL:ssä Patrik Laineen jälkeen ensimmäisenä uskomattomaan temppuun