Täksi kaudeksi Pittsburgh Penguinsin NHL-organisaation riveihin siirtynyt maalivahti Emil Larmi tekee parhaillaan paluuta työpaikalleen Pohjois-Amerikkaan.

Aivan helposti siirtymä koti-Suomesta takaisin rapakon taakse ei tunnu onnistuvan, sillä 24-vuotiaan viime kevään Suomen mestarin matka on tyssännyt jo kahdesti lähtöselvityksessä. Larmi päivitti ensimmäisestä takaiskustaan hauskan kuvan Twitter-tililleen.

– Loppujen lopuksi en päässyt koneeseen, koska minulla ei ollut kaikkia 67 matkustusasiakirjaa, yhtä dinosaurusta sekä muutamaa pisaraa yksisarvisen verta. Minulla oli vain 58 dokumenttia, väärä dinosaurus sekä yksisarvisen sarvi. Uusi yritys perjantaina, Larmi vitsaili kuvan kera.

Perjantaina edessä oli uusi pettymys.

– Kävelin juuri lentokentän läpi lentokenttähotellille ja huomasin, että se oli suljettu. Onko joku hotelli Helsingissä auki? maalivahti kyseli majoituksen perään.

Larmin kausi Pohjois-Amerikassa ei ole sujunut muutenkaan aivan suunnitelmien mukaan. Mies pelasi koko runkosarjan ajan joko Penguinsin farmiseurassa tai jopa ”farmin farmissa” ECHL:ssä. Kaikkiaan otteluita miehen tilille on kertynyt tällä kaudella 20. NHL:n pudotuspeleissä miestä odottanee kolmosvahdin rooli.

Emil Larmi

@emillarmi
I was supposed to fly back to Pittsburgh today. Here’s the result.

Emil Larmi

@emillarmi
Onko joku hotelli helsingissä auki?

Emil Larmi

@emillarmi
I just walked trough the airport to the airport hotel just to see it’s closed. ✌🏻