Koronavirustilanne on rajoittanut monien seurojen toimintaa, eivätkä kaikki liigaseurat ole pystyneet tekemään kaivattuja hankintoja.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut parempaan päin. Ässät tiedotti torstaina verkkosivuillaan, että hankintakielto on ohi.

– Hankintakiellon aikana saavutimme merkittäviä säästöjä, jotka kompensoivat osittain arvioitua liikevaihdon laskua. Kiellon päättyminen on kuitenkin hieno juttu, sillä nyt pääsemme eteenpäin konkreettisesti organisaation rakennuksen suhteen. Kiellon poistuminen ei tarkoita patojen murtumista, vaan lähdemme liikkeelle varovaisesti tiedostaen, että tulevaan kauteen liittyy taloudellisia epävarmuustekijöitä.

– Edessä on joka tapauksessa poikkeuksellinen kausi ja tätä kautta viedään edelleen eteenpäin siten, että Ässät on elossa ja hyvinvoiva kun maailma joskus palautuu koronaviruspandemian jäljiltä. Tästä syystä olemme jakaneet kauden neljään eri vaiheeseen, jotka rytmittävät päätöksiämme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran sivuilla.

Porissakin joukkueen rakentamiseen on hyvin aikaa. Liiga tiedotti aiemmin torstaina, että tuleva kausi käynnistyy 1. lokakuuta.