Vaasan Sportin pelaajat ovat käyttäneet viime kauden sakkokassaansa kertyneet varat hienolla tavalla.

Pelaajat ostivat rahoilla Vaasan alueen yrityksiltä lahjakortteja, sekä lippuja paikallisen jalkapallojoukkue VPS:n otteluihin.

Lahjakortit luovutettiin Hope Vaasa– sekä Project liv-yhdistyksille, jotka ohjaavat kortit eteenpäin.

– Mahtava juttu Sportin pelaajilta. Meidän tehtävämme on vähävaraisten, kriisinkohdanneiden lapsiperheiden auttaminen ja se on korostunut etenkin tänä keväänä. Nämä lahjakorit auttavat asiaa paljon. Tilanne ei myöskään ole muuttunut mihinkään. Apua tarvitaan edelleen myös tulevana syksynä, toteaa Hope Vaasan Sanna Bondas Sportin nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Myös Project Livissä ollaan Sportin pelaajien eleestä iloisia.

– Project Liv rf. on niin kiitollinen Vaasan Sportin pelaajien antamasta lahjoituksesta. Nämä lahjakortit tulevat ilahduttamaan monia perheitä. Koronan takia tämä kevät ja alkukesä ovat olleet erittäin raskaita kohderyhmämme perheille, joissa on pitkäaikaissairaita lapsia ja perheille, joissa on pitkäaikaissairaita vanhempia, toteaa Susanna Back Project Livistä.

Sportin Erik Riska kertoo joukkueen halunneen auttaa vaikeassa tilanteessa olevia.

– Oli joukkueelle helppo päätös, että teemme jotakin hyvää sakkokassan rahoilla. Halusimme tukea yrityksiä, joihin korona on vaikuttanut ja myös auttaa perheitä, joilla on haasteita. On tärkeää, että yritämme auttaa toinen toistamme näinä vaativina aikoina, Riska korostaa.