Vastaus tuli kuin tykin suusta: Patrik Laine haluaa NHL-kuplaan kaksi esinettä – ”Siinä kaikki”

© Kuva: Getty Images

Kaikki 24 NHL:n jatkopeleihin jatkavaa joukkuetta siirtyvät tänä viikonloppuna ”kuplaan”.

Torontossa ja Edmontoniin järjestetyissä kuplissa on tiukat rajoitukset, sillä pelaajat eivät saa poistua heille varattujen alueiden ulkopuolelle.

Pelaajat tulevat viettämään aikaansa pääosin eristettynä hotelleissa tai jäähalleissa. Eristys voi jatkua jopa kaksi kuukautta, jos joukkue etenee Stanley Cup -finaaleihin.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laineen valmistautuminen kuplaan on sujunut hyvissä merkeissä Winnipeg Jetsin harjoitusleirillä. Jets-maalipyssyn pelivire ei ole vielä täysin löytynyt, mutta suunta on oikea.

– En usko, että olisin vielä omalla tasollani. Olen tottunut pitämään kädessäni aivan eri mailaa tässä kohtaa vuotta. Onhan tämä hieman outoa. Yritin vielä löytää pelini. Uskon, että ammun kiekkoa kuitenkin vielä ihan hyvin – ainakin paremmin kuin Nikolaj (Ehlers). Se on ainakin hyvä asia, kun kiekko tippuu jäähän, Laine kertoo Winnipeg Sun -lehdelle.

Laine ei ainakaan vielä murehdi Edmontonin NHL-kuplaa. Suomalaistähdellä oli jo selvä vastaus siihen, mitä hän haluaa pakata hotellielämään mukaan.

– Otan vain pelikonsolini. Siinä oikeastaan kaikki.

– Ja hammasharjani, Laine lisäsi nopeasti perään.

Jets pelaa NHL:n karsintakierroksella Calgary Flamesia vastaan. Ottelusarja ratkeaa paras viidestä -systeemillä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.