Nashville Predatorsin maalinsuulla tapahtui tällä kaudella vallanvaihto Juuse Saroksen napattu ykkösvahdin paikan seuran pitkäaikaiselta luottomieheltä Pekka Rinteeltä.

The Athleticin sisäpiiritoimittaja Adam Vingan ei kuitenkaan ole vielä täysin vakuuttunut 25-vuotiaan Saroksen valmiudesta täysipäiväiseksi NHL-tason ykkösvahdiksi.

– Ei ole mitään syytä sille, ettei Rinne palaisi Predators-paitaan ensi kaudella. GM David Poile sanoi viime kuussa suunnittelevansa Saroksen ja Rinteen muodostavan 1A- ja 1B -kaksikon, mikä on oikea tapa edetä.

– Saros oli ilmiömäinen runkosarjan toisella puoliskolla, mutta epäonnistui pudotuspelien karsintakierroksella Arizona Coyotesia vastaan. Tämä todisti minulle sen, ettei hän ole vielä aivan valmis kiistattomaksi ykkösmaalivahdiksi, Vingan arvioi.

Toimittaja uskoo myös Rinteellä olevan ensi kaudella paljon todistettavaa.

– Predators saa takaisin motivoituneen Rinteen, joka haluaa todistaa kaikille sen, että hänellä on vielä annettavaa. Saroksen kannattaa varautua haasteeseen, Vingan piirtää näkymää suomalaiskaksikon taistelusta ykkösvahdin paikasta.