Columbus Blue Jackets-GM Jarmo Kekäläinen saattaa askelmerkkien osuessa kohdalleen jysäyttää mielenkiintoisen pelaajakaupan.

Arvostettu sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kertoi TSN:n Insider Trading -ohjelmassa, että Blue Jackets saattaisi olla kiinnostunut kauppaamaan jomman kumman maalivahtikaksikostaan Joonas KorpisaloElvis Merzlikins.

– Olen viimeisen viikon ajan kuullut, että Columbus kuuntelee (tarjouksia) Joonas Korpisalosta ja Elvis Merzlikinsistä. Molemmilla on allaan läpimurtokautensa ja kumpikin näkee itsensä ykkösvahtina. Molemmilla oli myös pudotuspeleissä hetkensä ja selvää on, ettei molemmille ole lopulta tarjolla riittävästi vastuuta, joten Columbus kuulostelee, LeBrun totesi ja jatkoi:

– Se ei toki tarkoita, että heitä kaupattaisiin, mutta jos niin kävisi, toiveissa olisi kahden kärkiketjun keskushyökkääjä.

Korpisalo ja Merzlikins solmivat keväällä kaksivuotiset jatkosopimukset ohiolaisjoukkueen kanssa. Korpisalon diili takaa keskimäärin 2,8 miljoonan dollarin vuositulot, latvialaisen Merzlikinsin puolestaan neljän miljoonan.