Jokerit palasi vieraskiertueeltaan kotikaukaloon hirmuisessa vireessä, kun helsinkiläiset kaatoivat Moskovan Spartakin murskaavasti 7-1.

Spartak putosi Jokereiden kyydistä jo avauserässä, kun Veli-Matti Savinainen ja Eeli Tolvanen osuivat vajaan kahden minuutin sisään.

Toisessa erässä jälleen huiman ottelun pelannut Mikko Lehtonen ja Brian O’Neill ratkaisivat kamppailun, kun Jokerit pääsi päätöserään 4-0-johdossa.

Kolmannessa erässä puolustaja Jonathan Pudas avasi KHL-uransa maalitilin ja lisäksi Savinainen ja Lehtonen iskivät illan toiset osumansa.

Jokereista pääsi tiistain kamppailussa peräti kahdeksan pelaajaa tehopisteille, hurjimmalla pelipäällä olivat Lehtonen (2+2), O’Neill ja Tolvanen (molemmat 1+2), sekä Savinainen (2+0).