Nuoret Leijonat on näillä näkymin saamassa Edmontonissa 26. joulukuuta alkavaiin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin huippuluokan vahvistuksen.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie kertoo Twitterissä, että Winnipeg Jets haluaisi lähettää puolustaja Ville Heinolan edustamaan Suomea Nuorten MM-kisoihin. Myös Ruotsille kaavaillaan NHL-vahvistusta.

– NHL:ssä viime kaudella pelanneet Ville Heinola ja Tobias Björnfot ovat vielä ikänsä puolesta ehdokkaita tämän vuoden MM-kisoihin. Tuntemukseni on se, että Jets ja Kings olisivat lähettämässä heidät ilolla Nuorten MM-kisoihin – vaikka tämä tarkoittaisi NHL-leiriltä tai NHL-kaudesta myöhästymistä, McKenzie avasi.

McKenzie näkee, että NHL:ssä vakituisesti pelaavien teinitähtien, kuten Kaapo Kakon pelaaminen MM-kisoissa on vielä epävarmaa, joskin mahdollista.

– Miten käy viime kaudella NHL:ssä pelanneille Jack Hughesille (NJ), Kaapo Kakolle (NYR) tai Kirby Dachille (CHI)? Sanoisin, että heidän pelaaminen Nuorten MM-kisoissa on vielä kaukainen toive, sillä NHL:n runkosarjan alun yllä on epävarmuutta. Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa ei koskaan, McKenzie kertoi.