Lauantai-illan Liiga-kierroksen herkkupala oli Ässien ja Lukon välinen paikallistaisto. Kuten niin monesti aiemminkin Satakunnan derbyssä, tunteet kiehuivat jälleen yli.

Kolmannen erän lopussa mentiin Lukon 5-1 johdossa. Tunteet kuumenivat, kun peliä oli enää alle neljä minuuttia jäljelle. Kahakan seurauksena Ässien Atte Mäkinen ja Andreas Borgman saivat kaksiminuuttiset väkivaltaisuudesta. Lukon puolelta väkivaltaisuusjäähy tuomittiin Anrei Hakuliselle.

Alivoimatilanne meni pahemman kerran tunteisiin Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selinillä. Hän keskusteli tuomareiden kanssa asiasta sen verran tiukkasanaisesti, että hänet passitettiin suihkuun epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi.

Lukko iski seuranneella ylivoimalla illan kuudennen osumansa. Ottelu päättyi Lukon 6-1 vierasvoittoon.