Jokereiden hankaluudet koronavirustartuntojen kanssa jatkuvat.

Helsinkiläisryhmä tiedottaa nettisivullaan, että kolmella joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta kuluvan viikon alussa päättyneen kahden ottelun KHL-vieraskiertueen jälkeen.

Jokereiden mukaan nyt ilmenneet tartunnat eivät kuitenkaan vaaranna tiistaina Helsingissä pelattavaa SKA Pietari-ottelua.

Jokereiden kokoonpano tulee muuttumaan täysin, sillä Suomen terveysviranomaiset ovat määränneet 1.-3.marraskuuta vieraskiertueella olleen joukkueen karanteeniin.

Aiemmin karanteeniin positiivisen koronatestituloksen vuoksi määrätyt pelaajat ovat kuitenkin tervehtyneet ja vapautuneet karanteenista.

Vieraskiertueella eivät pelanneet Mikko Lehtonen, Marko Anttila, Henri Ikonen, Jesse Joensuu, Anders Lindbäck, Saku Mäenalanen, John Norman, Iiro Pakarinen ja Eeli Tolvanen, joten heille lienee nyt luvassa runsaasti vastuuta.

Lisäksi kokoonpanoa täydennetään pelaajilla Kiekko-Vantaan Mestis-ryhmästä ja Jokereiden U20-joukkueesta. Seuran mukaan myös joitain sopimuksettomassa tilassa olevia pelaajia liittyy joukkueeseen koeajalle. Jokerit tiedottaa uusista hankinnoistaan vielä ennen tiistaita.

Kotiottelua seuraavien vierasotteluiden kohtalo ratkeaa tiedotteen mukaan myöhemmin.